Bostadsrätt i Bandhagen

Annons:
Lediga bostadsrätter i Bandhagen - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Bandhagen. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Bandhagen. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Bandhagen. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 15 olika bostadsförmedlarna i Bandhagen från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Bandhagen.
Annons:

Bostadsrätt i Bandhagen

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Bandhagen.

C Lagersten Juridik AB
Glanshammarsg. 53 B
124 71 BANDHAGEN


Mäklarringen Farsta Bandhagen
Björksundsslingan 1
124 31 BANDHAGEN


Svensk Fastighetsförmedling
Björksundsslingan 15
124 31 BANDHAGEN


BRF Stöttan 1
Skebokvarnsv. 321
124 53 BANDHAGEN


BRF Ekbacken I Högdalen
Skebokvarnsv. 366
124 50 Bandhagen


BRF Älvsjöbadet Nr 3
Lillhagsv. 5
124 71 BANDHAGEN


BRF Krysstaket 6
Skebokvarnsv. 87
124 33 BANDHAGEN


AB Transmec Marin
Fågelstav. 11
124 33 BANDHAGEN


BRF Perspektivet 3
Harpsundsv. 76
124 58 Bandhagen


BRF Vinterrosen Ibandhagen
Vintrosag. 5
124 73 BANDHAGEN


BRF Lerlåset
Lerbäcksgränd 13
124 66 BANDHAGEN


BRF Vidablick I Hagsätra
Skyllbergsg. 1
124 71 BANDHAGEN


Åke Andersson Förvaltnings AB
Götlundag. 28
124 71 BANDHAGEN


Bostadsrättsföreningen Billåset
Göksholmsbacken 16
124 74 Bandhagen


BRF Axberget
Axbergsgränd 23
124 66 BANDHAGEN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Bandhagen

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Bandhagen finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Bandhagen. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Bandhagen. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Bandhagen kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Bandhagen.

Bostadsrättsfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bandhagen - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Bandhagen:

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du läsa mer om Bandhagen om du vill veta mer om Bandhagen än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Bandhagen.

I Bandhagen hittade vi sammanlagt 15 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bandhagen på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: