Bostadsrätt i Bergshamra

Annons:
Lediga bostadsrätter i Bergshamra - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Bergshamra. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Bergshamra. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Bergshamra. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Bergshamra från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Bergshamra.
Annons:

Bostadsrätt i Bergshamra

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Bergshamra.

Norrtälje Golv AB
Furuberg
Bergshamra


Celsinge Varv & Marin
Moreviksvägen 11
761 12 BERGSHAMRA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Bergshamra

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Bergshamra finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Bergshamra. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Bergshamra. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Bergshamra kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Bergshamra.

Bostadsrättsfakta om orten Bergshamra

I Bergshamra finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bergshamra - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Bergshamra:

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du läsa mer om Bergshamra om du vill veta mer om Bergshamra än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Bergshamra.

I Bergshamra hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bergshamra på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: