Bostadsrätt i Brottby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Brottby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Brottby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Brottby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Brottby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Brottby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Brottby.
Annons:

Bostadsrätt i Brottby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Brottby.

Conny Lindberg Bygg AB
Klippv. 9
186 97 BROTTBY


Bostadsrättsföreningen Karby
Lindgårdsv. 34
186 70 Brottby


Attundaborg AB
Toftesta 41
186 97 BROTTBY


Belsander Fastighet KB
Angleterre 2
186 97 BROTTBY


CoMobil
Sundbyv. 38
186 70 Brottby


Comobile AB
Sundbyv. 38
186 70 Brottby

Annons:

Köpa bostadsrätt i Brottby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Brottby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Brottby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Brottby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Brottby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Brottby.

Bostadsrättsfakta om orten Brottby

I Brottby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Brottby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Brottby:

Brottby är en tätort i Vallentuna kommun med 205 invånare. Strax intill orten finns trafikplatsen Brottby trafikplats, där E18 möter länsväg 268. Brottby ligger i Össeby-Garns socken. På andra sidan E18 ligger tätorten Karby.

Yta: 18 hektar
Invånarantal: 205, år 2010

Här kan du läsa mer om Brottby om du vill veta mer om Brottby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Brottby.

I Brottby hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Brottby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: