Bostadsrätt i Dalarö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Dalarö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Dalarö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Dalarö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Dalarö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 14 olika bostadsförmedlarna i Dalarö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Dalarö.
Annons:

Bostadsrätt i Dalarö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Dalarö.

Dalarö Skärgårdsförmedling AB
Odinsv. 21
137 70 DALARÖ


Rarefish AB
Sandemar 45
137 71 Dalarö


Hadabe Fastighetsutveckling AB
Berghamnsv. 3
137 70 DALARÖ


Dalarövarvet Fastighets AB
Dalarö Varvsväg
137 71 Dalarö


Running Rocket AB
Sandemar 45
137 71 Dalarö


Freds - bygg & installationskonsult FBIK AB
Övre Tegnérsv. 3
137 70 DALARÖ


Danadev A Nordic Alliance Development AB
Ornöv. 12 A
137 71 Dalarö


AB Jordförvaltning
Fåglarö 101
137 70 DALARÖ


Rifol AB
Runmaröv. 29
137 71 Dalarö


Dunlin, AB
Rosenön 1
137 70 DALARÖ


Fältharen Fastighets AB
Sandemar 45
137 71 Dalarö


Företagshuset Söderlindh & Jeppsson AB
Betselgatan 4
137 71 Dalarö


Ö-Transporter Fastighetsbolag AB
Mästerlotsens v. 1
137 70 DALARÖ


Isaksson Promotion AB, Hans
Dalaröv. 234
137 71 Dalarö

Annons:

Köpa bostadsrätt i Dalarö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Dalarö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Dalarö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Dalarö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Dalarö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Dalarö.

Bostadsrättsfakta om orten Dalarö

I Dalarö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Dalarö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Dalarö:

Dalarö är en tätort i Haninge kommun och en skärgårdsort i Stockholms södra skärgård, sommartid populär bland sommargäster och båtturister. Dalarö har som samhälle anor tillbaka till 1600-talet, beläget som det är vid stora farleden söderifrån in emot Stockholm. Under stormaktstiden fick man regelbundna flottbesök.

Yta: 167,52 hektar
Invånarantal: 1 199, år 2010

Här kan du läsa mer om Dalarö om du vill veta mer om Dalarö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Dalarö.

I Dalarö hittade vi sammanlagt 14 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Dalarö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: