Bostadsrätt i Djurhamn

Annons:
Lediga bostadsrätter i Djurhamn - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Djurhamn. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Djurhamn. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Djurhamn. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Djurhamn från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Djurhamn.
Annons:

Bostadsrätt i Djurhamn

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Djurhamn.

Gamla Färjeläget AB
Kallmossevägen 3
139 74 DJURHAMN


P.T.C.J Hall Bygg Entreprenad AB
Tomta Allé 7
139 75 Djurhamn


Rmp Musik AB
Djurdalsv. 1
139 72 DJURHAMN


Bostadsrättsföreningen Hosgården
Byviken
139 73 Djurhamn


Bostadsrättsföreningen Dalkarlsgärdet
Bavia AB
08 - 574 409 90Tjälve Öhman Fastighetsförmedling AB
Överbyv. 126
139 75 Djurhamn

Annons:

Köpa bostadsrätt i Djurhamn

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Djurhamn finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Djurhamn. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Djurhamn. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Djurhamn kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Djurhamn.

Bostadsrättsfakta om orten Djurhamn

I Djurhamn finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Djurhamn - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Djurhamn:

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här kan du läsa mer om Djurhamn om du vill veta mer om Djurhamn än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Djurhamn.

I Djurhamn hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Djurhamn på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: