Bostadsrätt i Drottningholm

Annons:
Lediga bostadsrätter i Drottningholm - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Drottningholm. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Drottningholm. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Drottningholm. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 13 olika bostadsförmedlarna i Drottningholm från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Drottningholm.
Annons:

Bostadsrätt i Drottningholm

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Drottningholm.

Pål Ross Development Mjörnefeldt AB
Dragonv. 1
178 93 DROTTNINGHOLM


BRF Minerva Drottningholm
Lunda Gård Förvaltnings AB
Lunda Gård
178 93 DROTTNINGHOLM


Skålpundet Fastigheter AB
Ängsholmen LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Ice Stack AB
Isstacken
178 93 DROTTNINGHOLM


BRF Länna Park
Långa Raden 4
178 93 DROTTNINGHOLM


BRF Malmen 8
Innovationskonsult Lundholm AB
Lundholmen
178 93 DROTTNINGHOLM


West Byggare AB, Jan
ÄNGSHOLMEN LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Key West Property AB
ÄNGSHOLMEN LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Zenshin AB
Sjöstugan
178 93 DROTTNINGHOLM


Embla Fastighetsförmedling AB
Edebyv. 19
178 93 DROTTNINGHOLM


Malmenförvaltningen I Drottningholm AB
08 - 759 03 27


Annons:

Köpa bostadsrätt i Drottningholm

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Drottningholm finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Drottningholm. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Drottningholm. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Drottningholm kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Drottningholm.

Bostadsrättsfakta om orten Drottningholm

I Drottningholm finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Drottningholm - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Drottningholm:

Drottningholm är en tätort på Lovön i Mälaren som ligger i Ekerö kommun i Stockholms län. Drottningholm har broförbindelse med Nockeby i Stockholm genom Drottningholmsbron och Nockebybron (länsväg 261).

Yta: 147,06 hektar
Invånarantal: 398, år 2010

Här kan du läsa mer om Drottningholm om du vill veta mer om Drottningholm än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Drottningholm.

I Drottningholm hittade vi sammanlagt 13 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Drottningholm på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: