Bostadsrätt i Edsbro

Annons:
Lediga bostadsrätter i Edsbro - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Edsbro. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Edsbro. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Edsbro. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Edsbro från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Edsbro.
Annons:

Bostadsrätt i Edsbro

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Edsbro.

Bostadsrättsfören Åsbygården
Bro 48
762 97 Edsbro


Börje Frödin M.E.F.
Norrhenninge 103
762 98 EDSBRO


Sättraby Bygdegårdsförening
Görvälstorpsvägen 10
762 97 Edsbro


BRF Gamla Bruket
Edsbro bruksgata 17
762 98 EDSBRO


Roslagsringens Fastighetsförmedling AB
Bro 12 B
762 97 Edsbro

Annons:

Köpa bostadsrätt i Edsbro

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Edsbro finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Edsbro. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Edsbro. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Edsbro kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Edsbro.

Bostadsrättsfakta om orten Edsbro

I Edsbro finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Edsbro - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Edsbro:

Edsbro är en tätort i Norrtälje kommun, och kyrkbyn i Edsbro socken. Edsbro är en gammal bruksort, här fanns ett vallonbruk med masugn och klensmedja. Ruinerna efter dessa är välbevarade.

Yta: 82,35 hektar
Invånarantal: 488, år 2010

Här kan du läsa mer om Edsbro om du vill veta mer om Edsbro än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Edsbro.

I Edsbro hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Edsbro på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: