Bostadsrätt i Färentuna

Annons:
Lediga bostadsrätter i Färentuna - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Färentuna. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Färentuna. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Färentuna. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Färentuna från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Färentuna.
Annons:

Bostadsrätt i Färentuna

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Färentuna.

Besiktningsexperten I Stockholm AB
Noralund 23
179 97 FÄRENTUNA


BRF Skepparn
Skepparns väg 36
179 97 FÄRENTUNA


Hemma Hos Christin
Kungsbergav. 33
179 97 FÄRENTUNA


Färentuna El & Lantbruk HB
Ringnäs
179 97 FÄRENTUNA


BRF Rödbacka
Ulrika jansdotters väg 1
179 98 Färentuna

Annons:

Köpa bostadsrätt i Färentuna

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Färentuna finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Färentuna. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Färentuna. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Färentuna kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Färentuna.

Bostadsrättsfakta om orten Färentuna

I Färentuna finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Färentuna - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Färentuna:

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan du läsa mer om Färentuna om du vill veta mer om Färentuna än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Färentuna.

I Färentuna hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Färentuna på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: