Bostadsrätt i Furusund

Annons:
Lediga bostadsrätter i Furusund - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Furusund. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Furusund. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Furusund. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Furusund från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Furusund.
Annons:

Bostadsrätt i Furusund

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Furusund.

Furusundsmäklaren AB
Nordkapsv. 2
760 19 FURUSUND

Annons:

Köpa bostadsrätt i Furusund

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Furusund finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Furusund. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Furusund. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Furusund kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Furusund.

Bostadsrättsfakta om orten Furusund

I Furusund finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Furusund - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Furusund:

Furusund är en ö och småort i Stockholms skärgård mellan Yxlan och Eknö i Blidö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Idag präglas ön av många fritidsboende, speciellt sommartid. Furusund har även gett namn till den starkt trafikerade Furusundsleden som passerar mellan Furusund och Yxlan.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 118, år 2012

Här kan du läsa mer om Furusund om du vill veta mer om Furusund än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Furusund.

I Furusund hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Furusund på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: