Bostadsrätt i Handen

Annons:
Lediga bostadsrätter i Handen - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Handen. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Handen. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Handen. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Handen från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Handen.
Annons:

Bostadsrätt i Handen

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Handen.

Fastighetsbyrån Haninge
Haninge Centrum
136 46 Handen


SkandiaMäklarna Västerhaninge
Vendelsöv. 39
136 44 Handen


Svensk Fastighetsförmedling
Handenterminalen 6
136 40 Handen


Wocool Technology AB
Markörg. 4 D
136 44 Handen

Annons:

Köpa bostadsrätt i Handen

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Handen finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Handen. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Handen. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Handen kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Handen.

Bostadsrättsfakta om orten Handen

I Handen finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Handen - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Handen:

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du läsa mer om Handen om du vill veta mer om Handen än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Handen.

I Handen hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Handen på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: