Bostadsrätt i Järfälla

Annons:
Lediga bostadsrätter i Järfälla - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Järfälla. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Järfälla. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Järfälla. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 16 olika bostadsförmedlarna i Järfälla från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Järfälla.
Annons:

Bostadsrätt i Järfälla

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Järfälla.

Målerifirma Stefan Branting AB
Bondegränd 11
175 45 JÄRFÄLLA


Svensk Fastighetsförmedling
Gjutarplan 27
176 71 JÄRFÄLLA


HSB Norra Stor-Stockholm
Vasaplatsen 4 Jakobsberg Centrum
177 57 Järfälla


AB M. Igelström
Gjutarplan 23
176 71 JÄRFÄLLA


Svensk Fastighetsförmedling
Riddarplatsen 9
177 30 JÄRFÄLLA


Svenska Mäklarhuset Järfälla
Riddarplatsen 5
177 30 JÄRFÄLLA


Hsb:S Bost.Rättsför Vålberga i Järfälla
Vålbergav. 1
175 69 JÄRFÄLLA


Fa Mälardalen Fastighets AB
Snapphanev. 196
177 55 Järfälla


Hsb BRF Tallen I Järfälla
Promex Petro Chemical Engineering AB
08 - 583 583 46Hsb BRF Boken I Järfälla
Axv. 89
175 51 Järfälla


BRF Astronomen
Astronomiv. 79
175 66 Järfälla


Hsb BRF Fjället i Järfälla
Vasaplatsen 4
177 57 Järfälla


Hsb BRF Alboda I Sollentuna
Hsb Brf Utsiktshöjden i Upplands Bro
Vasaplatsen 4
177 57 Järfälla


BRF Jakobsborg
Sångv. 2 B
177 36 JÄRFÄLLA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Järfälla

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Järfälla finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Järfälla. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Järfälla. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Järfälla kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Järfälla.

Bostadsrättsfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Järfälla - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Järfälla:

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du läsa mer om Järfälla om du vill veta mer om Järfälla än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Järfälla.

I Järfälla hittade vi sammanlagt 16 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Järfälla på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: