Bostadsrätt i Jordbro

Annons:
Lediga bostadsrätter i Jordbro - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Jordbro. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Jordbro. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Jordbro. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Jordbro från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Jordbro.
Annons:

Bostadsrätt i Jordbro

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Jordbro.

Monolit AB
Gammelhagen 218
137 67 Jordbro


Graflunds
S. Jordbrov. 171
137 62 JORDBRO


BRF Jordbropark
Cementv. 6
136 50 JORDBRO


Vitsgarnsgård AB
Rörv. 36
136 50 JORDBRO


A.N.L. Kolbotten Fastighets AB
Cementv. 2
136 50 JORDBRO


Clockhill Holding AB
Armaturv. 3 B
136 50 JORDBRO


Ahlgren & Nilsson Logistik AB
Cementv. 4
136 50 JORDBRO

Annons:

Köpa bostadsrätt i Jordbro

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Jordbro finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Jordbro. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Jordbro. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Jordbro kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Jordbro.

Bostadsrättsfakta om orten Jordbro

I Jordbro finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Jordbro - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Jordbro:

Jordbro är en tätort och kommundel i Haninge kommun på Södertörn i Stockholms län. Strax söder om Jordbro ligger Jordbro gravfält, mellan Jordbro och Västerhaninge. Det antas att gravfältet var i bruk cirka 500 f.Kr. – 500 e.Kr.

Yta: 467,56 hektar
Invånarantal: 10 291, år 2010

Här kan du läsa mer om Jordbro om du vill veta mer om Jordbro än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Jordbro.

I Jordbro hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Jordbro på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: