Bostadsrätt i Kungsängen

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kungsängen - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kungsängen. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kungsängen. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kungsängen. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 10 olika bostadsförmedlarna i Kungsängen från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kungsängen.
Annons:

Bostadsrätt i Kungsängen

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kungsängen.

AB Upplands-Brohus
Österv. 5
196 30 Kungsängen


Fastighetsbyrån Kungsängen
Torget 1 A
196 30 Kungsängen


SkandiaMäklarna
Energiv. 2
196 37 KUNGSÄNGEN


Mäklarhuset
Torget 9
196 30 Kungsängen


Lövets Fastigheter AB
Dalkullan Ulrikas väg 1
196 30 Kungsängen


BRF Strandhagen
Prästhagsv. 11
196 30 Kungsängen


Upplands-Bro Fastighetsservice
Saltstigen 15
196 33 KUNGSÄNGEN


Smeby Förvaltning AB
Kraftv. 42
196 37 KUNGSÄNGEN


Hsb BRF Sadelmakaren i Upplands-Bro
Tibble Torg 9
196 34 Kungsängen


Almare Stäkets Fastighetsförvaltning AB
Almare-stäkets Allé 1
196 91 KUNGSÄNGEN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kungsängen

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kungsängen finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kungsängen. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kungsängen. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kungsängen kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kungsängen.

Bostadsrättsfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kungsängen - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kungsängen:

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungsängen om du vill veta mer om Kungsängen än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kungsängen.

I Kungsängen hittade vi sammanlagt 10 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kungsängen på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: