Bostadsrätt i Ljusterö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Ljusterö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Ljusterö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Ljusterö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Ljusterö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 10 olika bostadsförmedlarna i Ljusterö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Ljusterö.
Annons:

Bostadsrätt i Ljusterö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Ljusterö.

Svensk Fastighetsförmedling
Ljusterö Torg 2
184 95 LJUSTERÖ


Stiftelsen Ingmarsö Norrgård och Skola
Norrgården
Ljusterö


Lini Group AB
073 - 312 68 60Stockholm Medical Resort AB
Olsson & Frisell AB
Ljusteröv. 3
184 95 LJUSTERÖ


BRF Ljusterö Torg
08 - 542 421 82Ärleryd Consulting, AB
Mjölnarströmsv. 19
184 97 LJUSTERÖ


Tidblad & Partners AB
Danebovägen 9 C
184 95 LJUSTERÖ


Bostadsbyrån Norrort
Tunnbergsv. 16
184 95 LJUSTERÖ


Skärgårdsmäklaren i Roslagen AB
Ljusteröv. 3
184 95 LJUSTERÖ

Annons:

Köpa bostadsrätt i Ljusterö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Ljusterö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Ljusterö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Ljusterö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Ljusterö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Ljusterö.

Bostadsrättsfakta om orten Ljusterö

I Ljusterö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ljusterö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Ljusterö:

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Här kan du läsa mer om Ljusterö om du vill veta mer om Ljusterö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Ljusterö.

I Ljusterö hittade vi sammanlagt 10 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ljusterö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: