Bostadsrätt i Norsborg

Annons:
Lediga bostadsrätter i Norsborg - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Norsborg. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Norsborg. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Norsborg. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 18 olika bostadsförmedlarna i Norsborg från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Norsborg.
Annons:

Bostadsrätt i Norsborg

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Norsborg.

HSB Brf Tre Källor
Skarpbrunnav. 9
145 65 NORSBORG


Willhem Stockholm Syd
Forv. 15
145 51 Norsborg


OFFICIUM Fastighetsbyrå AB
Hallunda Torg
145 68 Norsborg


BRF Eriksbergs Industrihus
08 - 531 830 03BRF Kyrkbyn 1
Kyrkbyn 59
145 65 NORSBORG


BRF Alby Gård
Åldermannav. 5
145 57 Norsborg


HSD Fastighetsservice AB
Tomtbergav. 74
145 75 Norsborg


Riksbyggen BRF Albyhus 3
Albyv. 13
145 57 Norsborg


Hsb BRF Tornberget I Norsborg
Hundhamrav. 49
145 76 NORSBORG


Bostadsrättsföreningen Timotejen
Hampv. 13
145 67 NORSBORG


Kärsby Fastigheter & Bygg AB
Lavendelv. 69
145 74 NORSBORG


Kenneth Karlsson Fastigheter AB
Fittjav. 23
145 53 Norsborg


Hsb BRF Klövern I Norsborg
Linv. 16
145 67 NORSBORG


Mitt Alby AB
Domarebacken 38
145 57 Norsborg


Riksbyggens BRF Albyhus Nr 1
Albyvägen
145 59 Norsborg


Markus Genc Fastigheter AB
Fågelviksv. 5
145 53 Norsborg


S.B.S Transport AB
070 - 449 98 78Bostadsförmedlingen Nordic ABAnnons:

Köpa bostadsrätt i Norsborg

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Norsborg finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Norsborg. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Norsborg. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Norsborg kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Norsborg.

Bostadsrättsfakta om orten Norsborg

I Norsborg finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Norsborg - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Norsborg:

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om Norsborg om du vill veta mer om Norsborg än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Norsborg.

I Norsborg hittade vi sammanlagt 18 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Norsborg på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: