Bostadsrätt i Nykvarn

Annons:
Lediga bostadsrätter i Nykvarn - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Nykvarn. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Nykvarn. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Nykvarn. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 15 olika bostadsförmedlarna i Nykvarn från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Nykvarn.
Annons:

Bostadsrätt i Nykvarn

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Nykvarn.

Nykvarnsbostäder
Mikael Wincklers v. 9
155 30 NYKVARN


Nykvarns Lackering AB
Nedre Bruket
155 32 NYKVARN


BRF Nr 1 I Näset Källängsv 10-16 Lidingö
Gammeltorpsv. 30
155 30 NYKVARN


Brf Solbergahem
N. Stationsv. 8
155 33 Nykvarn


Boris Hans Gunnar Hagelin
Sundsör 43
155 91 Nykvarn


BRF Plafondpenseln 2 I Nykvarn
Bruksparken 5
155 33 Nykvarn


Tre Åkare AB
Härnöstrands Gård 1
155 93 Nykvarn


Sundstrands Fastighetsskötsel AB
Nyponv. 3
155 31 Nykvarn


Bramstång & Persson AB
Tallgrindsv. 25
155 91 Nykvarn


Brf Kvarngården
Holländarev. 17
155 31 Nykvarn


BRF Plafondpenseln 1 I Nykvarn
Bruksparken 8
155 33 Nykvarn


BRF Tenoren
Gammeltorpsv. 30
155 30 NYKVARN


BRF Boklok Stöpplaren
N. Stationsv. 28 A
155 33 Nykvarn


BRF Läxan Nr 1
Gammeltorpsv. 30
155 30 NYKVARN


BRF Tekannan
Tjusarstigen 11
155 30 NYKVARN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Nykvarn

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Nykvarn finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Nykvarn. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Nykvarn. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Nykvarn kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Nykvarn.

Bostadsrättsfakta om orten Nykvarn

I Nykvarn finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Nykvarn - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Nykvarn:

Nykvarn är en tätort och centralort i Nykvarns kommun i Stockholms län i Södermanland. Orten ligger 1,5 mil väster om Södertälje.I Nykvarn finns grundskolorna Turingeskolan (F-5), Björkestaskolan (F-5) och Lillhagaskolan (6-9). Nykvarns herrgård ligger i orten som genomkorsas av Svealandsbanan

Yta: 439,33 hektar
Invånarantal: 6 497, år 2010

Här kan du läsa mer om Nykvarn om du vill veta mer om Nykvarn än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Nykvarn.

I Nykvarn hittade vi sammanlagt 15 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Nykvarn på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: