Bostadsrätt i Österhaninge

Annons:
Lediga bostadsrätter i Österhaninge - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Österhaninge. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Österhaninge. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Österhaninge. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Österhaninge från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Österhaninge.
Annons:

Bostadsrätt i Österhaninge

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Österhaninge.

Falgert Fastighetsförmedling AB
Klockarlötsvägen 26
137 95 österhaninge


Colnbrook Properties Sweden HB
Mörby 16
137 95 österhaninge

Annons:

Köpa bostadsrätt i Österhaninge

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Österhaninge finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Österhaninge. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Österhaninge. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Österhaninge kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Österhaninge.

Bostadsrättsfakta om orten Österhaninge

I Österhaninge finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Österhaninge - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Österhaninge:

Österhaninge kyrkby ligger kring Österhaninge kyrka i Österhaninge socken på Södertörn. Bebyggelsen som bildar en småort, av SCB benämnd Österhaninge, är belägen inom Haninge kommun, i södra Storstockholm.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 131, år 2010

Här kan du läsa mer om Österhaninge om du vill veta mer om Österhaninge än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Österhaninge.

I Österhaninge hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Österhaninge på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: