Bostadsrätt i Saltsjöbaden

Annons:
Lediga bostadsrätter i Saltsjöbaden - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Saltsjöbaden. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Saltsjöbaden. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Saltsjöbaden. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 17 olika bostadsförmedlarna i Saltsjöbaden från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Saltsjöbaden.
Annons:

Bostadsrätt i Saltsjöbaden

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Saltsjöbaden.

Mäklargruppen Hall & Måsén HB
Vinterbrinksv. 9 A
133 32 Saltsjöbaden


Qusthus i Helsingborg AB
Ringv. 65
133 35 SALTSJÖBADEN


Saltsjöbadsmäklarna AB
Skyttev. 18
133 36 Saltsjöbaden


Brickhouse Fastighetsutveckling AB
Friggastigen 4
133 38 Saltsjöbaden


Bostadsrättsföreningen Ljuskärrsberget 1
Ljuskärrsv. 5
133 31 SALTSJÖBADEN


Bostadsrättsföreningen IGELBODAPLATÅN
Vinterbrinksv. 7 A
133 32 Saltsjöbaden


Mantena Fastighetsförvaltning AB
Ravinv. 20
133 36 Saltsjöbaden


Louise Sollenberg AB
Jaktvarvsv. 11
133 36 Saltsjöbaden


BRF Gula Lusthuset
Neglingev. 3
133 34 Saltsjöbaden


Pålnäsvikens BRF
Saltsjöv. 1 Rinvägshamnen 2
133 35 SALTSJÖBADEN


Saltsjö Pir AB
Lewind Seasport & Interguide
Neglingev. 33
133 34 Saltsjöbaden


BRF Solsidan 10:1
Skyttev. 24 A
133 36 Saltsjöbaden


BRF Saltsjöhöjden
Karl Gerhards v. 25
133 35 SALTSJÖBADEN


BRF Baggen 1
Torben Gruts v. 3
133 39 SALTSJÖBADEN


BRF Neglinge Torg Nr 1
Torsv. 67
133 38 Saltsjöbaden


BRF Bergudden Övre
Berguddsv. 1
133 33 SALTSJÖBADEN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Saltsjöbaden

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Saltsjöbaden finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Saltsjöbaden. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Saltsjöbaden. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Saltsjöbaden kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Saltsjöbaden.

Bostadsrättsfakta om orten Saltsjöbaden

I Saltsjöbaden finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Saltsjöbaden - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Saltsjöbaden:

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Här kan du läsa mer om Saltsjöbaden om du vill veta mer om Saltsjöbaden än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Saltsjöbaden.

I Saltsjöbaden hittade vi sammanlagt 17 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Saltsjöbaden på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: