Bostadsrätt i Sigtuna

Annons:
Lediga bostadsrätter i Sigtuna - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Sigtuna. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Sigtuna. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Sigtuna. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Sigtuna från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Sigtuna.
Annons:

Bostadsrätt i Sigtuna

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Sigtuna.

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Stora g. 54
193 30 SIGTUNA


Bostadsrättsföreningen Handelsmannen
Laurentii Gränd 3
193 30 SIGTUNA


BRF Koppardosan 4
Skytteg. 49
193 32 SIGTUNA


BRF Tvillingen 1
Tvillingbackarna 4
193 31 Sigtuna

Annons:

Köpa bostadsrätt i Sigtuna

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Sigtuna finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Sigtuna. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Sigtuna. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Sigtuna kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Sigtuna.

Bostadsrättsfakta om orten Sigtuna

I Sigtuna finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sigtuna - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Sigtuna:

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Här kan du läsa mer om Sigtuna om du vill veta mer om Sigtuna än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Sigtuna.

I Sigtuna hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sigtuna på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: