Bostadsrätt i Skarpnäck

Annons:
Lediga bostadsrätter i Skarpnäck - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Skarpnäck. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Skarpnäck. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Skarpnäck. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Skarpnäck från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Skarpnäck.
Annons:

Bostadsrätt i Skarpnäck

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Skarpnäck.

RIBA AB
Horisontv. 26
128 34 Skarpnäck

Annons:

Köpa bostadsrätt i Skarpnäck

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Skarpnäck finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Skarpnäck. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Skarpnäck. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Skarpnäck kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Skarpnäck.

Bostadsrättsfakta om orten Skarpnäck

I Skarpnäck finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skarpnäck - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Skarpnäck:

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här kan du läsa mer om Skarpnäck om du vill veta mer om Skarpnäck än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Skarpnäck.

I Skarpnäck hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skarpnäck på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: