Bostadsrätt i Stenhamra

Annons:
Lediga bostadsrätter i Stenhamra - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Stenhamra. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Stenhamra. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Stenhamra. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Stenhamra från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Stenhamra.
Annons:

Bostadsrätt i Stenhamra

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Stenhamra.

BRF Lövängen
Blåsbacksv. 23
179 62 Stenhamra


Mäklarhuset Ekerö AB
08 - 544 409 70Stockby Fastighetsutveckling AB
Galtuddsv. 16
179 62 Stenhamra


Mäklarhuset Ekerö
08 - 560 446 63


Annons:

Köpa bostadsrätt i Stenhamra

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Stenhamra finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Stenhamra. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Stenhamra. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Stenhamra kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Stenhamra.

Bostadsrättsfakta om orten Stenhamra

I Stenhamra finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Stenhamra - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Stenhamra:

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du läsa mer om Stenhamra om du vill veta mer om Stenhamra än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Stenhamra.

I Stenhamra hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Stenhamra på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: