Bostadsrätt i Svartsjö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Svartsjö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Svartsjö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Svartsjö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Svartsjö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Svartsjö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Svartsjö.
Annons:

Bostadsrätt i Svartsjö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Svartsjö.

Degerby Gård AB
Degerby Gård 1
179 96 Svartsjö


Construction Synergies Sweden AB
Svartsjöv. 2
179 95 SVARTSJÖ


BRF Diariet Nr 5
Vifärna Solhems v.
179 96 Svartsjö


Prästnibbla FastighetsAB
Prästnibbla Gård 4
179 96 Svartsjö


BRF Korslöt
Korslötsv. 4
179 96 Svartsjö


AB Ses Hom
Skoghemsv. 6
179 96 Svartsjö


Sambostäder AB
Ricksättrav. 135
179 95 SVARTSJÖ

Annons:

Köpa bostadsrätt i Svartsjö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Svartsjö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Svartsjö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Svartsjö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Svartsjö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Svartsjö.

Bostadsrättsfakta om orten Svartsjö

I Svartsjö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Svartsjö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Svartsjö:

Svartsjö är en småort på Färingsö i Sånga socken i Ekerö kommun. Orten var tingsplats i Färentuna härad.

Yta: 27 hektar
Invånarantal: 120, år 2010

Här kan du läsa mer om Svartsjö om du vill veta mer om Svartsjö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Svartsjö.

I Svartsjö hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Svartsjö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: