Bostadsrätt i Tumba

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tumba - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tumba. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tumba. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tumba. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Tumba från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tumba.
Annons:

Bostadsrätt i Tumba

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tumba.

Botkyrkabyggen, AB
08 - 530 693 00Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB
Gröndalsv. 6
147 30 Tumba


Bukowskis Mäklarbyrå
Tumba Torg 116
147 30 Tumba


BRF Riksdalern
Munkhättev. 19 A
147 45 Tumba


BRF Gråsälen Nr 1
Kassmyrabrinken 15
147 33 TUMBA


BRF Blomman
Blomsterv. 2
147 31 TUMBA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tumba

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tumba finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tumba. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tumba. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tumba kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tumba.

Bostadsrättsfakta om orten Tumba

I Tumba finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tumba - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tumba:

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du läsa mer om Tumba om du vill veta mer om Tumba än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tumba.

I Tumba hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tumba på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: