Bostadsrätt i Tungelsta

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tungelsta - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tungelsta. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tungelsta. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tungelsta. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Tungelsta från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tungelsta.
Annons:

Bostadsrätt i Tungelsta

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tungelsta.

BRF Krigslida
Nederstav. 5
137 55 Tungelsta


Sjd Måleri AB
Längdhoppsv. 10
137 54 TUNGELSTA


Rebecka Miskovic AB
Södertäljev. 17
137 56 TUNGELSTA


Dalbyhus,, AB
Blidv. 2
137 57 Tungelsta

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tungelsta

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tungelsta finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tungelsta. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tungelsta. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tungelsta kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tungelsta.

Bostadsrättsfakta om orten Tungelsta

I Tungelsta finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tungelsta - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tungelsta:

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Här kan du läsa mer om Tungelsta om du vill veta mer om Tungelsta än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tungelsta.

I Tungelsta hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tungelsta på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: