Bostadsrätt i Vårby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Vårby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Vårby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Vårby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Vårby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 13 olika bostadsförmedlarna i Vårby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Vårby.
Annons:

Bostadsrätt i Vårby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Vårby.

BRF Vårbäcken
Lysbojsv. 20
143 44 VÅRBY


Din Bostad I Stockholm AB
Vårby Allé 14
143 40 VÅRBY


Eco Bygg & Fastighet Norden AB
Myrstuguv. 83
143 32 Vårby


Graflunds
Bäckgårdsv. 5
143 41 Vårby


Vårby Gård i Huddinge, HSB:s
Lammholmsbacken 211
143 47 Vårby


Brf Fjäderholmen
Lammholmsbacken 226
143 47 Vårby


BRF Duvberget
Duvbergsv. 21 A
143 44 VÅRBY


Fastighetsaktiebolaget Påfågeln
Lindvretsv. 12
143 46 VÅRBY


Hsb BRF Mälarblick i Huddinge
Myrstuguv. 173
143 32 Vårby


Loka Medical Spa AB
0591 - 631 00Hus & Hem Fastighetsförmedling AB
Örbrinken 6
143 32 Vårby


Mäklarfirman Grönberg AB
Myrstuguv. 43
143 32 Vårby


Mäklarhuset Rönninge Villabyrå AB
Istidsvägen 15
VÅRBY

Annons:

Köpa bostadsrätt i Vårby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Vårby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Vårby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Vårby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Vårby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Vårby.

Bostadsrättsfakta om orten Vårby

I Vårby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vårby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Vårby:

Vårby är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse ingår i tätorten Stockholm. Troligen kom människor till Vårby-Masmoområdet redan under stenåldern. Strandlinjen låg cirka 30 meter högre än idag och Östersjön gick in med en grund vik vid Masmo.

Yta: 6,5 km2
Invånarantal: 10 115, år 2011

Här kan du läsa mer om Vårby om du vill veta mer om Vårby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Vårby.

I Vårby hittade vi sammanlagt 13 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vårby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: