Bostadsrätt i Värmdö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Värmdö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Värmdö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Värmdö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Värmdö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Värmdö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Värmdö.
Annons:

Bostadsrätt i Värmdö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Värmdö.

Bullandö Marina
Bullandöv. 30
139 56 VÄRMDÖ


Byggnadsfirma Bo Östman
Boda Byv. 5
139 90 VÄRMDÖ


Br. Karlsson Nora Gård AB
Norav. 26
139 56 VÄRMDÖ


SkandiaMäklarna
Skärgårdsv. 157
139 36 VÄRMDÖ


Skärgårds El AB
Fagerdalav. 17 D
139 52 VÄRMDÖ

Annons:

Köpa bostadsrätt i Värmdö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Värmdö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Värmdö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Värmdö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Värmdö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Värmdö.

Bostadsrättsfakta om orten Värmdö

I Värmdö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Värmdö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Värmdö:

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Här kan du läsa mer om Värmdö om du vill veta mer om Värmdö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Värmdö.

I Värmdö hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Värmdö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Stockholm.
Annons: