Bostadsrätt i Bälinge

Annons:
Lediga bostadsrätter i Bälinge - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Bälinge. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Bälinge. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Bälinge. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Bälinge från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Bälinge.
Annons:

Bostadsrätt i Bälinge

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Bälinge.

Ekema AB
Skuttunge-eke 126
743 82 Bälinge


Göran Jansson Fastighetsbyrå AB
Oxsätra 53
743 87 BÄLINGE


Arnebo Gård och Fastighet AB
Tuna 33
743 86 Bälinge


Oxsätra Åkerlänna Utveckling AB (Svb)
Oxsätra 502
743 87 BÄLINGE


Hedenskog och Jansson Fastighetstjänst A
Äskelunda 18
743 86 Bälinge


Kroksta Invest AB
Kroksta 13
743 86 Bälinge


BRF Tingstukällan
Klockarbolsv. 12
743 81 BÄLINGE

Annons:

Köpa bostadsrätt i Bälinge

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Bälinge finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Bälinge. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Bälinge. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Bälinge kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Bälinge.

Bostadsrättsfakta om orten Bälinge

I Bälinge finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bälinge - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Bälinge:

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du läsa mer om Bälinge om du vill veta mer om Bälinge än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Bälinge.

I Bälinge hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bälinge på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Uppsala.
Annons: