Bostadsrätt i Fjärdhundra

Annons:
Lediga bostadsrätter i Fjärdhundra - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Fjärdhundra. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Fjärdhundra. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Fjärdhundra. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Fjärdhundra från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Fjärdhundra.
Annons:

Bostadsrätt i Fjärdhundra

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Fjärdhundra.

Refvelsta Godsförvaltning AB
Altuna göksbo
749 71 FJÄRDHUNDRA


Fastighetsbolaget Malmgården
Kyrkmalmsv. 46
749 70 Fjärdhundra


D.Lindbergs Entreprenad
Simtuna-skensta 5
749 72 Fjärdhundra


Eap Försäljning och Konsult AB
Karlebyv. 30
749 70 Fjärdhundra


Lägenhetsförmedling Sverige AB
Simtuna-råby 6
749 70 Fjärdhundra

Annons:

Köpa bostadsrätt i Fjärdhundra

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Fjärdhundra finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Fjärdhundra. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Fjärdhundra. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Fjärdhundra kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Fjärdhundra.

Bostadsrättsfakta om orten Fjärdhundra

I Fjärdhundra finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Fjärdhundra - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Fjärdhundra:

Fjärdhundra är en tätort i Enköpings kommun i Uppsala län. Orten ligger i Simtuna socken cirka 18 kilometer nordväst om Enköping invid riksväg 70 samt länsväg 254. Väster om tätorten ligger Simtuna kyrka.

Yta: 108,35 hektar
Invånarantal: 951, år 2010

Här kan du läsa mer om Fjärdhundra om du vill veta mer om Fjärdhundra än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Fjärdhundra.

I Fjärdhundra hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Fjärdhundra på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Uppsala.
Annons: