Bostadsrätt i Grillby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Grillby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Grillby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Grillby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Grillby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Grillby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Grillby.
Annons:

Bostadsrätt i Grillby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Grillby.

Esslab Fastigheter AB
Biblioteksg. 6
749 52 Grillby


Ps Bygg AB
Villberga-backa 12
749 51 GRILLBY


Brf Bo i Grillby
Esplanaden 4
749 52 Grillby


Stiftelsen Heliga Philothei Ortodoxa Kloster
Villberga-backa 13
749 51 GRILLBY


Lena Myrsten AB
Litslena Tyresta 1
749 51 GRILLBY

Annons:

Köpa bostadsrätt i Grillby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Grillby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Grillby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Grillby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Grillby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Grillby.

Bostadsrättsfakta om orten Grillby

I Grillby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Grillby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Grillby:

Grillby är en tätort i Enköpings kommun, ungefär 12 kilometer öster om Enköping. Orten ligger i anslutning till E 18. I Grillby finns en mataffär, Pinos värdshus och en pizzeria. I före detta stationshuset finns även en byggnadsvårdsbutik och möbeltapetserare.

Yta: 85,42 hektar
Invånarantal: 972, år 2010

Här kan du läsa mer om Grillby om du vill veta mer om Grillby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Grillby.

I Grillby hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Grillby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Uppsala.
Annons: