Bostadsrätt i Häggeby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Häggeby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Häggeby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Häggeby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Häggeby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Häggeby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Häggeby.
Annons:

Bostadsrätt i Häggeby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Häggeby.

D. Carlberg & Son Intressenter AB
Häggebylundsv. 15
746 94 HÄGGEBY

Annons:

Köpa bostadsrätt i Häggeby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Häggeby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Häggeby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Häggeby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Häggeby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Häggeby.

Bostadsrättsfakta om orten Häggeby

I Häggeby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Häggeby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Häggeby:

Häggeby är en by och småort i Skuttunge socken, Uppsala kommun. Bebyggelsen i anslutning till Björklingeån ingår i Björklinges tätortsavgränsning. Den västra delen av bebyggelsen ingår sedan 2000 ett fritidshusområde och sedan 2005 också inom en småort.

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 101, år 2010

Här kan du läsa mer om Häggeby om du vill veta mer om Häggeby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Häggeby.

I Häggeby hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Häggeby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Uppsala.
Annons: