Bostadsrätt i Karlholmsbruk

Annons:
Lediga bostadsrätter i Karlholmsbruk - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Karlholmsbruk. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Karlholmsbruk. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Karlholmsbruk. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Karlholmsbruk från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Karlholmsbruk.
Annons:

Bostadsrätt i Karlholmsbruk

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Karlholmsbruk.

Karlholm Utveckling KB
Lancashirev. 30
819 40 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Köpa bostadsrätt i Karlholmsbruk

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Karlholmsbruk finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Karlholmsbruk. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Karlholmsbruk. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Karlholmsbruk kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Karlholmsbruk.

Bostadsrättsfakta om orten Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Karlholmsbruk - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Karlholmsbruk:

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlholmsbruk om du vill veta mer om Karlholmsbruk än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Karlholmsbruk.

I Karlholmsbruk hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Karlholmsbruk på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Uppsala.
Annons: