Bostadsrätt i Örbyhus

Annons:
Lediga bostadsrätter i Örbyhus - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Örbyhus. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Örbyhus. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Örbyhus. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Örbyhus från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Örbyhus.
Annons:

Bostadsrätt i Örbyhus

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Örbyhus.

Bostadsrättsföreningen Centrum i Örbyhus
Vendelv. 6 C
748 41 örbyhus


P Holmqvist Alltjänst AB
Vendelv. 5 E
748 41 örbyhus


Brf Örbyhus Nr 2
Gyllbyv. 14
748 42 ÖRBYHUS


BRF Bo I Örbyhus
Idrottsv. 23 B
748 42 ÖRBYHUS


Peter Eriksson Handel
Gundbo 101
748 95 ÖRBYHUS


Fastighetsmäklare S-G Lundin
Täbo 155
748 95 ÖRBYHUS

Annons:

Köpa bostadsrätt i Örbyhus

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Örbyhus finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Örbyhus. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Örbyhus. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Örbyhus kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Örbyhus.

Bostadsrättsfakta om orten Örbyhus

I Örbyhus finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Örbyhus - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Örbyhus:

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Här kan du läsa mer om Örbyhus om du vill veta mer om Örbyhus än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Örbyhus.

I Örbyhus hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Örbyhus på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Uppsala.
Annons: