Bostadsrätt i Östhammar

Annons:
Lediga bostadsrätter i Östhammar - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Östhammar. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Östhammar. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Östhammar. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Östhammar från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Östhammar.
Annons:

Bostadsrätt i Östhammar

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Östhammar.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Rådhusg. 4 A
742 31 ÖSTHAMMAR


Fastighetsbyrån
Drottningg. 7
742 31 ÖSTHAMMAR


Brf Vintervägen 2
St. Nyg. 21 E
742 31 ÖSTHAMMAR


Mongårdens Hyreslägenheter
Mon 119
742 93 ÖSTHAMMAR


Jokab Fastighetsutveckling AB
0173 - 211 10Hsb BRF 352 Rådhuset I Östhammar
Prästg. 2
742 31 ÖSTHAMMAR


BRF Simpan
Slottsg. 18 A
742 31 ÖSTHAMMAR


HSB Bostadsrättsförening Ettan
Klackskärsg. 2 D
742 31 ÖSTHAMMAR

Annons:

Köpa bostadsrätt i Östhammar

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Östhammar finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Östhammar. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Östhammar. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Östhammar kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Östhammar.

Bostadsrättsfakta om orten Östhammar

I Östhammar finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Östhammar - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Östhammar:

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du läsa mer om Östhammar om du vill veta mer om Östhammar än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Östhammar.

I Östhammar hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Östhammar på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Uppsala.
Annons: