Bostadsrätt i Skärplinge

Annons:
Lediga bostadsrätter i Skärplinge - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Skärplinge. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Skärplinge. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Skärplinge. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Skärplinge från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Skärplinge.
Annons:

Bostadsrätt i Skärplinge

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Skärplinge.

Hållstrand Jansson Fastigheter AB
Lillgärdsv. 10
819 30 SKÄRPLINGE


Skärplinge Hus AB
Köpstav. 4
819 30 SKÄRPLINGE


BRF Plommonet I Skärplinge
Honungsv. 17
819 30 SKÄRPLINGE


BRF Centrum I Skärplinge
Centralv. 1 A
819 30 SKÄRPLINGE


Meldgaard Fastighetsbyrå AB
Tierpsv. 4
819 30 SKÄRPLINGE


Bygg & Bo AB
Humlegårdsv. 6
819 30 SKÄRPLINGE

Annons:

Köpa bostadsrätt i Skärplinge

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Skärplinge finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Skärplinge. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Skärplinge. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Skärplinge kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Skärplinge.

Bostadsrättsfakta om orten Skärplinge

I Skärplinge finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skärplinge - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Skärplinge:

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan du läsa mer om Skärplinge om du vill veta mer om Skärplinge än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Skärplinge.

I Skärplinge hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skärplinge på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Uppsala.
Annons: