Bostadsrätt i Tärnsjö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tärnsjö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tärnsjö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tärnsjö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tärnsjö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Tärnsjö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tärnsjö.
Annons:

Bostadsrätt i Tärnsjö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tärnsjö.

Progema Fastighets AB
Fabriksv. 7
740 45 TÄRNSJÖ


Bostadsrättsföreningen Kaptenen
Norléns Gränd 6 F
740 45 TÄRNSJÖ


BRF Åbygårdarna
Bro 220
740 45 TÄRNSJÖ


Tärnsjö Bostäder AB
Kapellv. 3
740 45 TÄRNSJÖ


Jägartorp Fastigheter AB
Holvastby 206
740 45 TÄRNSJÖ


Faster Veras Fastighetsförvaltning AB
Östa Byv. 79
740 45 TÄRNSJÖ

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tärnsjö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tärnsjö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tärnsjö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tärnsjö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tärnsjö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tärnsjö.

Bostadsrättsfakta om orten Tärnsjö

I Tärnsjö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tärnsjö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tärnsjö:

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

Här kan du läsa mer om Tärnsjö om du vill veta mer om Tärnsjö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tärnsjö.

I Tärnsjö hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tärnsjö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Uppsala.
Annons: