Bostadsrätt i Tierp

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tierp - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tierp. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tierp. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tierp. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 12 olika bostadsförmedlarna i Tierp från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tierp.
Annons:

Bostadsrätt i Tierp

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tierp.

Fastighetsbyrån
Centralg. 18
815 38 TIERP


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Centralplan 2 B
815 38 TIERP


Svensk Fastighetsförmedling
Centralg. 10
815 38 TIERP


Bostadsrättsföreningen Krabban
Pilfinksv. 1 A
815 44 Tierp


Tierps Ruff O Båt
Mittgränd 3
815 40 Tierp


Brf Smedjan
S. Esplanaden 12 A
815 38 TIERP


Brf Spiran
Torgg. 9 C
815 38 TIERP


Sjöström, Niklas
Klockars v. 7
815 40 Tierp


Sbc:s BRF Russinet
Ostronv. 9 A
815 45 TIERP


BRF Pendylen
Kyrkog. 3 B
815 38 TIERP


BRF Äpplet
Gripenbergsv. 2
815 38 TIERP


Grevegruppen Fastigheter AB
Greveg. 22
815 40 Tierp

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tierp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tierp finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tierp. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tierp. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tierp kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tierp.

Bostadsrättsfakta om orten Tierp

I Tierp finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tierp - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tierp:

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du läsa mer om Tierp om du vill veta mer om Tierp än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tierp.

I Tierp hittade vi sammanlagt 12 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tierp på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Uppsala.
Annons: