Bostadsrätt i Vattholma

Annons:
Lediga bostadsrätter i Vattholma - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Vattholma. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Vattholma. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Vattholma. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Vattholma från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Vattholma.
Annons:

Bostadsrätt i Vattholma

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Vattholma.

Melins Bygg och Fastighet AB
Lodsmedsv. 7
743 50 VATTHOLMA


Malmvågen Fastigheter AB
Vattholma Villinge 107
743 92 VATTHOLMA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Vattholma

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Vattholma finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Vattholma. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Vattholma. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Vattholma kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Vattholma.

Bostadsrättsfakta om orten Vattholma

I Vattholma finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vattholma - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Vattholma:

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Här kan du läsa mer om Vattholma om du vill veta mer om Vattholma än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Vattholma.

I Vattholma hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vattholma på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Uppsala.
Annons: