Bostadsrätt i Forshaga

Annons:
Lediga bostadsrätter i Forshaga - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Forshaga. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Forshaga. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Forshaga. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 11 olika bostadsförmedlarna i Forshaga från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Forshaga.
Annons:

Bostadsrätt i Forshaga

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Forshaga.

Forshagabostäder AB
Esplanaden 3
667 30 FORSHAGA


Forshaga kommun
Storg. 52
667 30 FORSHAGA


Svensk fastighetsförmedling
Storg. 41 A
667 30 FORSHAGA


Fastighetsbyrån
Järnvägsg. 30
667 30 FORSHAGA


Konsultbyrån Lewi Gisselfeldt
Industrileden 5 A
667 32 FORSHAGA


Cycle Fastighetsförvaltning AB
Geijersg. 2
667 30 FORSHAGA


Bror Danielsson Holding AB
Ekliden 8
667 33 Forshaga


Bofinken AB
Löveds Herrgård
667 30 FORSHAGA


BRF Trunahög
Bokliden 51
667 33 Forshaga


Bostadsrättsföreningen Kilen Forshaga
Fastighetsbyrån
Järnvägsg. 30 C
667 30 FORSHAGA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Forshaga

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Forshaga finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Forshaga. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Forshaga. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Forshaga kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Forshaga.

Bostadsrättsfakta om orten Forshaga

I Forshaga finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Forshaga - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Forshaga:

Forshaga är en tätort och centralort i Forshaga kommun i centrala Värmland. Forhaga är belägen vid Klarälven, omkring 20 km norr om det delta i och runt Karlstad där älven rinner ut i Vänern. Forshaga är en bruksort, som till stor del växt upp runt pappersbruket.

Yta: 518,49 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du läsa mer om Forshaga om du vill veta mer om Forshaga än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Forshaga.

I Forshaga hittade vi sammanlagt 11 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Forshaga på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Värmland.
Annons: