Bostadsrätt i Grums

Annons:
Lediga bostadsrätter i Grums - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Grums. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Grums. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Grums. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 9 olika bostadsförmedlarna i Grums från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Grums.
Annons:

Bostadsrätt i Grums

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Grums.

Bofab Värmland AB
Sveag. 67
664 33 Grums


HSB Bostadsrättsförening Vittensten i Grums
Ringv. 26
664 31 Grums


Sveaplan Fastigheter KB
Sveaplan 3
664 30 GRUMS


Borgvik Fastigheter AB
Grönbergsg. 16
664 34 GRUMS


Creative Living i Mörttjärn HB
Sveag. 142
664 34 GRUMS


Grums Hyresbostäder AB
Åsg. 3
664 30 GRUMS


Fastighetsbolaget Leksakshuset I Grums AB
Sveag. 59
664 33 Grums


HSB Bostadsrättsförening Orrkullen i Grums
Gamla v. 92 A
664 33 Grums


Fastighetsbyrån
Sveaplan 3
664 30 GRUMS

Annons:

Köpa bostadsrätt i Grums

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Grums finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Grums. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Grums. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Grums kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Grums.

Bostadsrättsfakta om orten Grums

I Grums finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Grums - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Grums:

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du läsa mer om Grums om du vill veta mer om Grums än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Grums.

I Grums hittade vi sammanlagt 9 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Grums på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Värmland.
Annons: