Bostadsrätt i Hagfors

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hagfors - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hagfors. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hagfors. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hagfors. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 16 olika bostadsförmedlarna i Hagfors från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hagfors.
Annons:

Bostadsrätt i Hagfors

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hagfors.

Hagforshem AB
Dalav. 10
683 30 Hagfors


Fastighetsbyrån Hagfors
Köpmang. 6
683 30 Hagfors


HSB Bostadsrättsförening Gjuteriet i Hagfors
Gjutarev. 1
683 32 Hagfors


HSB Bostadsrättsföreningen, Hyttsmeden och Rostugnen
Storg. 10
683 31 HAGFORS


BRF Filaren
Dalav. 5
683 30 Hagfors


Mäklarhuset - Bengt Pettersson i Hagfors HB
0563 - 120 00Björn Group AB
0563 - 270 33Bostadsrättsföreningen Ställaren
Dalav. 5
683 30 Hagfors


Terrängservice I Hagfors AB
Adamstorp 10
683 91 HAGFORS


Föräldrakooperativet Kojan
Filarev. 6 C
683 31 HAGFORS


Bostadsrättsföreningen Slånbäret
Hjortronv. 2 A
683 34 Hagfors


Bostadsrättsföreningen Flygaren
Skolg. 6 A
683 30 Hagfors


Bostadsrättsföreningen Hyttmästaren
Storg. 4 A
683 31 HAGFORS


Uddeholm Estate AB
Storg. 6 B
683 31 HAGFORS


Riksbyggens Bostadsrättsförening Hagforshus Nr 2
Sättrav. 4 A
683 32 Hagfors


Riksbyggens Bostadsrättsförening Hagforshus Nr 3
Vällarev. 16 A
683 32 Hagfors

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hagfors

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hagfors finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hagfors. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hagfors. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hagfors kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hagfors.

Bostadsrättsfakta om orten Hagfors

I Hagfors finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hagfors - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hagfors:

Hagfors är en tätort i Värmland och centralort i Hagfors kommun i Värmlands län. Orten är belägen vid Uvån. Hagfors är en mycket ung ort. Utvecklingen tog fart då Uddeholmsbolaget beslöt att slå samman 10 järnbruk till en stor enhet vid vattenfallet i Uvån.

Yta: 612,87 hektar
Invånarantal: 5146, år 2010

Här kan du läsa mer om Hagfors om du vill veta mer om Hagfors än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hagfors.

I Hagfors hittade vi sammanlagt 16 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hagfors på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Värmland.
Annons: