Bostadsrätt i Kil

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kil - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kil. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kil. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kil. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 12 olika bostadsförmedlarna i Kil från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kil.
Annons:

Bostadsrätt i Kil

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kil.

Haglunds Fastighetsbyrå AB
Storg. 55
665 30 Kil


HusmanHagberg
Storg. 31
665 30 Kil


Fastighetsbyrån
Storg. 39
665 30 Kil


Fastighetsmäklare Lars G Åberg
Broddv. 9
665 32 Kil


Hsb Bostadsrättsförening Sannerudsgården i Kil
Skogsv. 36
665 31 KIL


Frykun Invest AB
Sannerudsg. 52
665 30 Kil


Ekenäs I Gustavsfors Property AB
Högboda Gård 6
665 93 KIL


Kils Fönster o. Akustik System AB
Storg. 15
665 30 Kil


Park Invest AB
Midgårdsv. 1
665 33 KIL


Hsb Bostadsrättsförening Ravinen i Kil
Skogsv. 36
665 31 KIL


Tollsta Torp Alltjänst AB
Måns Smeds v. 217
665 34 Kil


Fryken Fastigheter AB
070 - 638 20 51


Annons:

Köpa bostadsrätt i Kil

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kil finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kil. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kil. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kil kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kil.

Bostadsrättsfakta om orten Kil

I Kil finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kil - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kil:

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Här kan du läsa mer om Kil om du vill veta mer om Kil än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kil.

I Kil hittade vi sammanlagt 12 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kil på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Värmland.
Annons: