Bostadsrätt i Lysvik

Annons:
Lediga bostadsrätter i Lysvik - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Lysvik. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Lysvik. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Lysvik. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Lysvik från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Lysvik.
Annons:

Bostadsrätt i Lysvik

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Lysvik.

Lelång Hus AB
Mejeriv. 12
686 97 Lysvik


Lars-Erik Rhodin
Mejeriv. 12
686 97 Lysvik


Bostadsrättsföreningen Lysvik
Eriksbergsv. 4 B
686 97 Lysvik

Annons:

Köpa bostadsrätt i Lysvik

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Lysvik finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Lysvik. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Lysvik. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Lysvik kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Lysvik.

Bostadsrättsfakta om orten Lysvik

I Lysvik finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lysvik - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Lysvik:

Lysvik är en tätort i Sunne kommun och kyrkbyn i Lysviks socken. Orten ligger på östra sidan av Övre Fryken och passeras av Fryksdalsbanan.

Yta: 83 hektar
Invånarantal: 341, år 2005

Här kan du läsa mer om Lysvik om du vill veta mer om Lysvik än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Lysvik.

I Lysvik hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lysvik på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Värmland.
Annons: