Bostadsrätt i Molkom

Annons:
Lediga bostadsrätter i Molkom - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Molkom. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Molkom. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Molkom. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 9 olika bostadsförmedlarna i Molkom från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Molkom.
Annons:

Bostadsrätt i Molkom

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Molkom.

Tågstad Bostäder AB
Kärleksstigen 17
660 60 MOLKOM


Bernats-Lewis Sweden AB
S. Rådom 426
660 60 MOLKOM


Widén, Leif Artur
Lernäsv. 12
660 60 MOLKOM


Värdshuset I Molkom KB
Mejeriv. 18
660 60 MOLKOM


Molkom Real Estate Holding AB
Falkenbostäder KB
Mejeriv. 18
660 60 MOLKOM


Anders Whendin Fastigheter O Service i Molkom
Åsv. 8
660 60 MOLKOM


Hsb Bostadsrättsförening Vitsippan i Molkom
Skolg. 7
660 60 MOLKOM


Fyrbo Vandrahem
Östanås 417
660 60 MOLKOM

Annons:

Köpa bostadsrätt i Molkom

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Molkom finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Molkom. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Molkom. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Molkom kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Molkom.

Bostadsrättsfakta om orten Molkom

I Molkom finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Molkom - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Molkom:

Molkom är en tätort i Karlstads kommun, belägen mellan Karlstad och Filipstad i Värmlands län. I Molkom ligger Ed som var kyrkbyn i Nyeds socken. Ortnamnet Molkom nämns första gången år 1503 och skrevs då Molchen och Molchom.

Yta: 242,61 hektar
Invånarantal: 1863, år 2010

Här kan du läsa mer om Molkom om du vill veta mer om Molkom än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Molkom.

I Molkom hittade vi sammanlagt 9 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Molkom på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Värmland.
Annons: