Bostadsrätt i Sunne

Annons:
Lediga bostadsrätter i Sunne - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Sunne. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Sunne. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Sunne. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 14 olika bostadsförmedlarna i Sunne från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Sunne.
Annons:

Bostadsrätt i Sunne

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Sunne.

Sunne Bostads AB
Långg. 13
686 30 Sunne


Svensk Fastighetsförmedling
Centrumhuset 35
686 30 Sunne


Fastighetsbyrån Sunne
Storg. 31
686 30 Sunne


Mikael Erikssons Bygg- O Fastighetsservice I Sunne AB
Mårdv. 13
686 33 SUNNE


Brobyhus AB
Långg. 41
686 30 Sunne


Bostadsrättsföreningen Åmberg
Mellanv. 5
686 35 SUNNE


Föreningen Blomsterfonden i Sunne
Liljanstrand 5
686 33 SUNNE


Bostadsrättsföreningen Bäckalund
Skogsberg 96
686 92 Sunne


Krijonlin AB
Bostadsrättsföreningen Broby 2
Furirv. 5 A
686 31 SUNNE


Bostadsrättsföreningen Broby
Korpralsv. 25
686 31 SUNNE


Höjens Fastighets AB
Höjen 93
686 93 SUNNE


Kråkslottet AB
Mellby 59
686 91 SUNNE


BRF Västergården
Älvkullsg. 5 A
686 30 Sunne

Annons:

Köpa bostadsrätt i Sunne

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Sunne finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Sunne. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Sunne. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Sunne kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Sunne.

Bostadsrättsfakta om orten Sunne

I Sunne finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sunne - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Sunne:

Sunne är en tätort samt centralort i Sunne kommun i Värmland. Sunne ligger i Fryksdalen, mellan Övre Fryken och Mellan-Fryken. Genom Sunne går järnvägen Fryksdalsbanan och förbi tätorten går Europavägen E45. Sagolika Sunne används för att beskriva och återspegla ortens levande kulturliv och långa och levande berättartradition.

Yta: 457,42 hektar
Invånarantal: 4931, år 2010

Här kan du läsa mer om Sunne om du vill veta mer om Sunne än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Sunne.

I Sunne hittade vi sammanlagt 14 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sunne på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Värmland.
Annons: