Bostadsrätt i Töcksfors

Annons:
Lediga bostadsrätter i Töcksfors - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Töcksfors. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Töcksfors. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Töcksfors. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Töcksfors från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Töcksfors.
Annons:

Bostadsrätt i Töcksfors

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Töcksfors.

Foxen Fastigheter AB
Bögatan 40
670 10 Töcksfors


Hånsfors Bruk AB
070 - 629 99 67BRF Torud
Dalv. 14 B
670 10 Töcksfors


Töcksmarks- Bön 3:99
Bögatan 1
670 10 Töcksfors


Necabo AB
Töcksfors Shoppingcenter
Älverudsv. 1
670 10 Töcksfors


BRF Östervallskog
BÖN
670 10 Töcksfors

Annons:

Köpa bostadsrätt i Töcksfors

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Töcksfors finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Töcksfors. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Töcksfors. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Töcksfors kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Töcksfors.

Bostadsrättsfakta om orten Töcksfors

I Töcksfors finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Töcksfors - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Töcksfors:

Töcksfors är en tätort i Årjängs kommun, Värmlands län, kyrkbyn i Töcksmarks socken och centralort för kommunens västra delar. Töcksfors är beläget fem kilometer från norska gränsen, drygt nio mil från Oslo och tolv mil från Karlstad. Orten präglas av gränshandeln.

Yta: 191 hektar
Invånarantal: 1158, år 2010

Här kan du läsa mer om Töcksfors om du vill veta mer om Töcksfors än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Töcksfors.

I Töcksfors hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Töcksfors på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Värmland.
Annons: