Bostadsrätt i Bastuträsk

Annons:
Lediga bostadsrätter i Bastuträsk - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Bastuträsk. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Bastuträsk. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Bastuträsk. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Bastuträsk från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Bastuträsk.
Annons:

Bostadsrätt i Bastuträsk

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Bastuträsk.

Bafutec AB Bostäder & Vandrarhemsboende
Köpmang. 9
930 61 BASTUTRÄSK


Gentle Frase & Co AB
V. Järnvägsg. 1
930 61 BASTUTRÄSK

Annons:

Köpa bostadsrätt i Bastuträsk

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Bastuträsk finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Bastuträsk. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Bastuträsk. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Bastuträsk kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Bastuträsk.

Bostadsrättsfakta om orten Bastuträsk

I Bastuträsk finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bastuträsk - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Bastuträsk:

Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Yta: 109,33 hektar
Invånarantal: 392, år 2010

Här kan du läsa mer om Bastuträsk om du vill veta mer om Bastuträsk än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Bastuträsk.

I Bastuträsk hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Bastuträsk på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: