Bostadsrätt i Dorotea

Annons:
Lediga bostadsrätter i Dorotea - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Dorotea. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Dorotea. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Dorotea. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Dorotea från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Dorotea.
Annons:

Bostadsrätt i Dorotea

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Dorotea.

TREK Sommarhus AB
Sveav. 7
917 31 DOROTEA


Bostadsrättsföreningen Smedjan
Hästskov. 6
917 32 Dorotea

Annons:

Köpa bostadsrätt i Dorotea

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Dorotea finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Dorotea. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Dorotea. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Dorotea kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Dorotea.

Bostadsrättsfakta om orten Dorotea

I Dorotea finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Dorotea - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Dorotea:

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du läsa mer om Dorotea om du vill veta mer om Dorotea än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Dorotea.

I Dorotea hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Dorotea på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: