Bostadsrätt i Holmsund

Annons:
Lediga bostadsrätter i Holmsund - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Holmsund. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Holmsund. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Holmsund. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 14 olika bostadsförmedlarna i Holmsund från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Holmsund.
Annons:

Bostadsrätt i Holmsund

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Holmsund.

Bygg O Bo I Umeå AB
Sångstigen 27
913 33 HOLMSUND


Besikta i Umeå AB
Bågv. 5
913 32 Holmsund


Holmsunds Rörservice AB
Järnvägsg. 12
913 35 HOLMSUND


Skärgårdsbostäder
Frejav. 12
913 32 Holmsund


Gripen Fastigheter I Umeå AB
070 - 589 26 10Srk Svensk Rörkalkyl, AB
Furuv. 19
913 35 HOLMSUND


Cognitiva AB
Zakrisv. 8
913 35 HOLMSUND


Jsw I Umeå AB
Centralg. 55
913 31 HOLMSUND


Björkbladet Fastigheter AB
Åsen 30
913 33 HOLMSUND


BRF Björkfors: David
Fiskestigen 30
913 33 HOLMSUND


Måleri & Fastighetsservice i Umeå AB
Bryggarg. 12
913 34 Holmsund


Riksbyggens Brf Holmsundshus Nr 1
Centralg. 17
913 31 HOLMSUND


Mäklarn I Västerbotten HB
Holmen 47
913 31 HOLMSUND


AB J A Henriksson & Co
Umeå Uthamn
913 32 Holmsund

Annons:

Köpa bostadsrätt i Holmsund

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Holmsund finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Holmsund. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Holmsund. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Holmsund kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Holmsund.

Bostadsrättsfakta om orten Holmsund

I Holmsund finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Holmsund - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Holmsund:

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här kan du läsa mer om Holmsund om du vill veta mer om Holmsund än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Holmsund.

I Holmsund hittade vi sammanlagt 14 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Holmsund på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: