Bostadsrätt i Kåge

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kåge - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kåge. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kåge. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kåge. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Kåge från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kåge.
Annons:

Bostadsrätt i Kåge

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kåge.

Skelleftebostäder AB
Sörbyg. 33
934 31 KÅGE


Kreatrixa AB
Byalagsg. 21
934 32 Kåge


P.A Lundström AB
Nyg. 1
934 31 KÅGE


Pj Investech AB
Jörnsv. 24
934 32 Kåge


Skellittia AB
Storg. 32
934 32 Kåge


Såvlet AB
Ostvik 158
934 91 KÅGE

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kåge

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kåge finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kåge. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kåge. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kåge kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kåge.

Bostadsrättsfakta om orten Kåge

I Kåge finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kåge - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kåge:

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du läsa mer om Kåge om du vill veta mer om Kåge än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kåge.

I Kåge hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kåge på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: