Bostadsrätt i Lögdeå

Annons:
Lediga bostadsrätter i Lögdeå - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Lögdeå. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Lögdeå. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Lögdeå. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Lögdeå från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Lögdeå.
Annons:

Bostadsrätt i Lögdeå

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Lögdeå.

Grundström Leif, Lögdehus
Smedsv. 6
914 92 Lögdeå

Annons:

Köpa bostadsrätt i Lögdeå

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Lögdeå finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Lögdeå. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Lögdeå. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Lögdeå kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Lögdeå.

Bostadsrättsfakta om orten Lögdeå

I Lögdeå finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lögdeå - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Lögdeå:

Lögdeå är en tätort i Nordmalings kommun vid Lögde älv. Orten är i dag mer eller mindre sammanväxt med den närliggande byn Mo. På Åbergsgården finns Lögdeå museum.

Yta: 115,65 hektar
Invånarantal: 394, år 2010

Här kan du läsa mer om Lögdeå om du vill veta mer om Lögdeå än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Lögdeå.

I Lögdeå hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lögdeå på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västerbotten.
Annons: